Cine suntem?

Suntem unul dintre cele mai cunoscute și apreciate lanțuri de coffee shop-uri TO GO din județul Suceava, și în curând din România.

Cafeaua Zireto. Cafeaua ta preferata
Istoria Zireto

Istoria Zireto

Zireto s-a născut din nevoia de a construi un brand bazat pe idei faine care să strângă în jurul lor o comunitate. Filosofia noastră pleacă de la un fundament esențial: pasiunea pentru muncă.

Nu neglijăm însă libertatea de exprimare și dorința de a evolua constant, astfel încât să avem clienți mulțumiți, fără să uităm de responsabilitatea noastră față de mediu și față de valorile în care credem.

Comunitate

În spatele acestui brand se află o echipă tânără și plină de energie, care dezvoltă cu adevărat o relație de fidelitate cu clienții noștri.

Aceștia sunt motivați să facă fiecare interacțiune cu “ZIRETO” o experiență plăcută și memorabilă.

Sunt creativi, au multă pasiune, ochi frumoși, bună dispoziție și sunt de multe ori motivul pentru care oamenii se reîntorc cu drag în coffee shop-urile noastre.

Îi tratăm cu respect pe cei ce ne calcă pragul, știind că aceștia sunt motivul cel mai important pentru care cafeaua există.

Fie că vorbim de liceeni, studenți, angajați sau antreprenori, punem preț pe sugestiile și feedback-ul lor, încercând să le răspundem nevoilor lor și să-i răsplătim pentru fidelitate.

Misiune

Ne dorim să devenim un punct de referință

în prepararea excelentă a cafelei și punem preț pe oferirea unor produse inovatoare, menținerea calității ridicate a produselor și sentimentului vostru de aparținere a unei comunități cool.

Viziune

Într-un secol în care energia este esențială, suntem aproape de voi pentru a vă sprijini în îndeplinire obiectivelor, și pentru a vă face ziua mai bună prin frappe-ul ăla bun sau espresso-ul ce te revitalizează.

Conceptul este în plină dezvoltare pe plan național, și intenționăm să îl ducem mult mai departe, peste granițele țării.

Istoria Zireto

De ce noi?

“Cea mai bună cafea, zice lumea.”

Avem o largă varietate de băuturi pe bază de cafea pentru gusturile celor mai pretențioși băutori de cafea.

Venim constant și sezonier cu alte precum: fresh-uri, smoothies, milkshake-uri, cookies și snack-uri, toate cu cele mai îndrăznețe combinații și worth-to-remember.