Zireto is rather about you than us

Zireto este un brand local din Suceava, cu o expansiune rapidă, care se numără printre cele mai populare cafenele TO-GO din țară și care deține în prezent peste 70 de locații la nivel național - toate acestea datorită ție, iubitorule de cafea, pentru că ne motivezi să fim cât mai aproape de tine!

Cafeaua Zireto. Cafeaua ta preferata
Istoria Zireto

Cafea de la A la Zireto

Brandul Zireto a pornit de la o dorință simplă: aceea de a scoate cafeaua de calitate din centrele zonelor metropolitane și de a o aduce în mijlocul comunităților de pasionați de cafea din localități rurale sau orașe mai mici din țară.

Povestea noastră nu începe de fapt de la A, ci de la B, adică de la Bcaffe. Numele original Bcaffe a trecut printr-un proces de rebranding în anul 2022, când, în urma unei expansiuni foarte rapide a companiei, a devenit necesară o revitalizare a brandului pentru a fi recognoscibil la nivel național, și, în curând, chiar internațional. Așa am ajuns la Z…ireto.

Acolo unde este cafea bună sunt și oameni buni

În jurul cafenelelor Zireto s-au strâns în timp comunități, mai mici sau mai mari, de oameni care au găsit la noi un colț primitor unde să interacționeze și să se bucure de o pauză de reîncărcare.

Elevi, studenți, angajați sau antreprenori, cu toții dau zilnic sens cafenelelor noastre. Zireto este pentru fiecare altceva: punct de întâlnire, oprire în drum spre școală sau spre muncă, destinație de relaxare în pauză, spațiu de socializare sau sursă de energie.

Zireto makes the world go round

98% din vibe-ul fain de la noi se datorează echipei de baristas, formată din tineri pasionați de cafea, social enthusiasts și creativi atât în prepararea băuturilor, cât și în a găsi modalități de a menține mereu un vibe grozav în fiecare locație. 2% depinde și de muzica din playlist.

We are on a mission

Ne dorim să facem cafeaua de calitate accesibilă tuturor, indiferent de zona geografică, vârstă sau profesie, și să adunăm comunități de oameni pasionați și plini de viață în jurul unui singur nucleu: bucuria de a savura o băutură cu personalitate, împreună.

(Pentru a afla misiunea noastră secretă, înscrie-te în aplicație)

Citim viitorul în cafea and it looks awesome!

Viziunea companiei Zireto se transformă în realitate zi de zi, prin dezvoltarea tot mai intensă a lanțului de cafenele la nivel național. What's next? Ne propunem ca, în curând, să găsești cafeaua ta preferată Zireto și în city break-ul pe care îl faci în afara țării.

Istoria Zireto

De ce noi?

“Cea mai bună cafea, zice lumea.”

Avem o largă varietate de băuturi pe bază de cafea pentru gusturile celor mai pretențioși băutori de cafea.

Venim constant și sezonier cu alte precum: fresh-uri, smoothies, milkshake-uri, cookies și snack-uri, toate cu cele mai îndrăznețe combinații și worth-to-remember.